Notícies Foto: Pol FuentesFoto: Pol Fuentes

“Les coses que som” és el nou disc de Km. 0 amb la col.laboració de la Gemma Humet

6 octubre, 2023

El disc sortirà el proper dia 20.

Després de presentar alguns avançaments com “Em quedo”, “Va canviant” i “Part de mi” -que han estat tot un èxit i ja estan sonant a les ràdios musicals catalanes- per fi arriba el seu esperat àlbum “Les coses que som”. Aquest disc és el resultat de treballar plegats durant un any replet d’experiències i coneixent-se com a equip musical i com a persones. “Les coses que som” és haver trobat un punt musical en comú entre tots els membres del grup, on estan còmodes i satisfets amb el resultat.

Un nou àlbum de Km.0 que parla de les vides dels integrants, vivències i situacions reals que han viscut fins al dia d’avui, de la manera més orgànica i directa. Aquest disc també compta amb col·laboracions potents com la de la Gemma Humet, que ja va sortir a la llum en un dels avançaments.

La música que ofereix Km.0 és de collita pròpia, d’aquí el seu nom, destacant l’aparició de pinzellades d’electrònica en cadascun dels temes. El seu directe inunda els escenaris d’alegria i optimisme gràcies a la seva música festiva.
Comments are closed.

Back to Top ↑