Notícies Foto Dagoll DagomFoto Dagoll Dagom

L’espectacle musical “L’alegria que passa” candidat als XXVII Premis Max

5 març, 2024

A més de Andreu Gallén, han estat seleccionats també Clara Aguilar per “La plaça del Diamant” o Laia Vallès per “Estimadíssims malvats”, entre d’altres.

Els Premis Max de les Arts Escèniques han donat a conèixer els candidats i les candidates que opten als premis més prestigiosos de les arts escèniques a l’Estat espanyol. Un total de 186 espectacles dels 522 inscrits a concurs han estat seleccionats per participar com a candidats i continuen en la següent fase, la de finalistes.

Organitzats per la Fundació SGAE des del 1998 i amb un guardó dissenyat pel poeta i artista plàstic Joan Brossa (Barcelona, 1919-1999), impulsor d’un dels col·lectius renovadors de l’art espanyol de postguerra, els Premis Max s’han consolidat al llarg d’aquests anys com el reconeixement més ampli en l’àmbit de les arts escèniques a l’Estat espanyol.

Els 27è Premis Max es celebraran l’1 de juliol a Tenerife.

El musical de Dagoll Dagom també lidera el rànquing de nominacions als Premis de la Crítica i aspira a nou categories. Entre els premis als quals opta, hi ha el de millor musical i el d’adaptació/dramatúrgia i dues candidates a millor actriu i actor de musical, Mariona Castillo i Àngels Gonyalons i Jordi Coll i Eloi Gómez.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑