Notícies Foto: PicapFoto: Picap

Mama Dousha i Scotty DK acompanyen a Júlia Blum en una nova cançó, “No vull i vull v2”

7 febrer, 2024

Adaptació del tema original que la Júlia va publicar ja fa uns mesos.

Després de treure els seus primers temes, publicar el seu primer EP “Sobre la marxa” (2022, Picap) i col·laborar amb artistes de la talla de la Sara Roy, Koers, Sexenni i Gigi Ros, Júlia Blum ens presenta aquesta primavera un nou àlbum ple de sorpreses, que porta per nom “Vainilla”. Un disc que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que acompanyen a l’artista de Barcelona.

Paral·lelament a l’àmbit musical, aquest any Júlia Blum ha desenvolupat la seva faceta com a escriptora més enllà de les seves cançons i publica de la mà d’Inuk, el segell més recent i ambiciós d’Abacus, un re-telling de contes que es caracteritzen pels seus valors (socials i morals) i per una escriptura fresca i desenfadada, com les seves lletres.

Després de l’èxit del seu primer disc i una gira d’estiu que ha passat per indrets com la Sala Laut de Barcelona i els Premis ARC, entre d’altres, ara ens presenta “No vull i vull v2”. Un tema que és fruit de la col·laboració única entre Júlia Blum, Mama Dousha i Scotty DK, tres talents musicals que aporten les seves pròpies influències i estils únics a la cançó. Aquest remix és més que una simple adaptació al tema original que la Júlia va publicar fa uns mesos ja que, en aquesta nova aproximació, s’ha donat vida al material existent amb noves capes sonores, ritmes i arranjaments que fan que la cançó es vegi amb un so renovat i més modern. La lletra revela una sinceritat crua i ofereix una perspectiva honesta sobre les batalles internes. Amb frases com “no vull agradar-te, deure’t res”, els oients s’immergeixen en un paisatge sonor d’autenticitat, complexitat i sobretot, superació.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio

 
Comments are closed.

Back to Top ↑