Notícies Foto: Propaganda pel FetFoto: Propaganda pel Fet

Marala comença la seva gira de concerts de tardor amb un directe renovat

13 setembre, 2023

Aquest divendres, dia 15, presentaran el seu treball i estrenaran la nova posada en escena al Mercat de Música Viva de Vic.

El trio Marala, compost per la valenciana Sandra Monfort, la mallorquina Clara Fiol i la catalana Selma Bruna, emprén la gira de tardor del seu disc ‘Jota de morir’, que oferirà un directe totalment renovat, amb nova escenografia, nou vestuari i un format molt més adaptable a espais diferents dels teatres. La gira de tardor de Marala inclou dotze concerts i les portarà per tot el territori lingüístic, a més de dues sortides internacionals a Itàlia, on es troben actualment, i a Àustria.

Algunes de les cites més destacades d’aquesta gira són la presentació de ‘Jota de morir’ davant d’un públic professional del sector musical al Mercat de Música Viva de Vic el proper divendres 15 de setembre, on s’estrenarà la nova posada en escena. A continuació, destaquen els concerts al Teatre Principal de Palma el 30 de setembre, al Teatre Calderón d’Alcoi l’11 de novembre i a la Rambleta de València l’1 de desembre, tres auditoris importants per a Marala tant pel que fa a la situació geogràfica com pel seu significat per les integrants del trio.

A més, Marala passarà durant aquesta gira per ciutats com el Prat de Llobregat, Viladecans, Benicàssim o l’Hospitalet, a més de les parades internacionals que les porten a Roma l’11 de setembre i a Àustria durant el mes d’octubre.

Durant aquesta gira, Marala continuen posant de llarg el seu guardonat segon disc, ‘Jota de morir’, que va ser publicat el setembre de 2022 i que porta tot un any girant per escenaris diversos. Marala cerca en aquest treball discogràfic, en el qual s’inclouen temes musicals com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”, maneres d’integrar la mort, un univers enorme i silenciat, i recuperar-la com una idea propera, amb un acostament que permeta entendre millor els finals inevitables que comporta la vida.
Comments are closed.

Back to Top ↑