Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Maria Jaume i la seva “Ressaca a sa platja”

19 juliol, 2023

La cançó ha estat enregistrada i produïda per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort.

Vespres d’alt voltatge i ressò de ritmes llatins. És la sorprenent proposta de Maria Jaume per les nits d’estiu i pels matins de l’endemà. El nou single “Ressaca a sa platja” ens descobreix una faceta inèdita de la compositora mallorquina, que es reinventa de nou sense renunciar a la seva personalitat.

Enregistrada i produïda per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, “Ressaca a sa platja” compta amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, ha estès un pont entre les grans cantautores de l’indie i l’escena mediterrània amb els seus dos i aclamats àlbums: “Fins a maig no revisc” (2020) i “Voltes i voltes” (2022), que li han obert les portes dels principals festivals del país. Aquest 2023 està publicant nova música en format senzill digital: “Ressaca a sa platja” pren el relleu a “Lo que romp es coret”, publicada el maig passat amb excel·lent acollida.
Comments are closed.

Back to Top ↑