Notícies foto: Neu al Carrerfoto: Neu al Carrer

Miquel Gil presenta “Viatger” un treball d’artesania musical del segle XXI

19 febrer, 2024

El nou disc del músic de Catarroja es publica el proper dia 22.

Miquel Gil torna als escenaris -d’on mai no n’ha baixat- per presentar “Viatger”, un nou disc amb deu temes que surt a la llum el proper 22 de febrer. El músic, amb més de 49 anys d’experiència professional, presenta un treball que va començar a gestar-se l’estiu de 2022 i que suposa un nou viatge per a ell, el d’endinsar-se en el món de la tecnologia digital.

El procés de “Viatger” ha estat tota una experiència per a Gil, ja que ha transferit ritmes, harmonies, sonoritats i ambients nostrats a entorns i sonoritats digitals i electròniques. El resultat final és un disc que ell mateix defineix com a “contrastat”, amb temes densos (moltes pistes, efectes, sons sintètics) i temes minimalistes (una guitarra, un pandero i una veu). Com diu el músic i compositor de Catarroja, es tracta d’un “treball d’artesania del segle XXI, bit a bit, fet a mà. Música valenciana d’arrel (no folklòrica)”.

Miquel Gil ha fet aquest nou trajecte molt ben acompanyat amb l’experta de Nelo Alfonso i amb els imprescindibles Toni Porcar, Eduard Navarro, Gusmà Gil, Tobal Rentero, Nico Alfonso, Edu Navarro Jr. i Jordi Pastor.

Part del “Viatger” ha estat possible gràcies al projecte de micromecenatge engegat pel músic que va assolir i superrar el seu objectiu abans del temps fixat.

El nou disc de Miquel Gil es podrà gaudir i escoltar a totes les plataformes i es podrà viure en directe en la gira que tot just comença a definir. El tret de sortida serà el 9 de març al Principal de València on el músic pujarà a l’escenari acompanyat d’una bona colla d’amistats com Vicent Torrent, Pep Gimeno “Botifarra, La Maria o Titana entre d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑