Notícies Foto: RGB SuportsFoto: RGB Suports

Quimo, Fortuu i Hattyy s’uneixen per presentar “Dopamina”, Ep de música urbana en català

20 juny, 2023

Tres amics, tres cançons i un missatge clar: la bona vibra, l’ambient i les ganes de passar-ho bé vivint la vida al costat d’un amor idíl·lic i inigualable.

“Dopamina” (RGB Suports, 2023) arriba en un moment on el talent dels tres s’uneix per expressar les seves emocions i felicitat en estat pur.

L’hormona del plaer dona nom a l’EP de debut de Quimo, Fortuu i Hattyy. Tres joves gironins que han començat a despuntar en l’escena urbana actual. Van començar compartint a les xarxes les seves cançons, primer en solitari, i més tard amb col·laboracions entre ells i altres músics amics.

Dopamina” el formen tres cançons que parlen de les emocions i els sentiments que es viuen quan t’enamores, i aquesta petita història es divideix en tres parts:

“Et Vull conèixer a tu” és un desig fet cançó, un amor a primera vista, de quan vols conèixer a la persona que t’agrada i de tot el que t’imagines que podràs viure al seu costat.

“101 %” expressa el sentiment d’amor, és una declaració on es mostren les ganes d’estar amb aquella persona i que ho faries tot per ella.

“No és Tímida” és una cançó on es presumeix de la persona que tens al costat, destacant la seva manera de ser, d’actuar i de tot el que fa sentir.
Comments are closed.

Back to Top ↑