Notícies Foto: Juan Muguel MoralesFoto: Juan Muguel Morales

Tota la programació del BarnaSants 2024

29 desembre, 2023

Cesk Freixas celebra els 20 anys de trajectòria amb “amics”, i Marc Parrot els 30 anys.

Les Kol·lontai tornen per inaugurar un BarnaSants amb un esperit més feminista i reivindicatiu, el 26 de gener, al Teatre Joventut de L’Hospitalet.

Retren homenatge al 50 aniversari de la Revolució dels Clavells amb un concert especial el 13 d’abril i celebraren el centenari de la mort de Papasseit, en col.laboració amb la Xarxa de Teatres Ateneus de Catalunya.

Cesk Freixas celebra els 20 anys de trajectòria amb “amics”, Marc Parrot els 30 anys. La Maria i Alba Careta i Henrio seran a L’Auditori de Barcelona. Borja Penalba presenta “Giròvag” i Luar Na Lubre presenta “XX Encrucillada”, al Paral·lel 62.

Perú serà el País convidat, Javier Lazo, Amaru Angoitia, Gaddafi Núñez, Myriam Quiñones, Luz Maria Carriquiry, Omar Camino, Juliette Robles, Gabriel Tito Iglesias i Chabuca Negra, són els artistes peruans programats al festival.

Gemma Humet i Toti Soler Rafa Pons, Carles Denia, Carola Ortiz, Verdcel, Ivette Nadal, Renaldo & Clara, Miquel Gil, Cris Juanico, Pau Alabajos, Andreu Valor, Tomeu Penya, Clara Peya, Paula Valls o Eduard Iniesta són alguns dels més de 100 noms que trobareu al BarnaSants 2024.

Aquí teniu tota la programació: https://barnasants.com/
Comments are closed.

Back to Top ↑